Gálicz Péter

A bronzérmes Gálicz Péter a célba érkezés után a férfi nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a vizes világbajnokságon a budakalászi Lupa-tónál 2022. Három magyar indulóért szoríthattunk a nőknél Rohács Rékáért a férfiaknál pedig Kalmár Ákosért és Gálicz.


Pin By Sophie Verle On Vicces Hun Humor Funny

What a finish.

. Michael Schumachert soha többé nem fogjuk élve látni. Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres világbajnoki versenyében csütörtökön a Lupa-tavon.

Gálicz Péter a harmadik helyen ért célba a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a Lupa-tavon. The second place went to the former defending champion. The race was won by Italian Dario Verani.

When you realize you won a bronz in the 25km by Peter Galicz Az. Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon.

Úgy készültem majd hogy azt mondom jó kis verseny volt tetszik ez a hatodik-nyolcadik hely de bronzéremre nem készültem. Persze hogy madarat lehetett volna vele fogatni hiszen világbajnoki bronzérmesként ért célba s bár lépten-nyomon kapott egy-egy ölelést egy üveg vizért cserébe bárkit megölelt volna még. 1 day agoPéter Gálicz won the bronze medal at the Hungarian World Aquatics Championships in the 25 km open water swimming.

Péter Gálicz 25 giugno 2000 è un nuotatore ungherese specializzata nel nuoto di fondo. A 22 éves Gálicz a. A maratoni versenyszámban három honfitársunknak is szoríthattunk.

Az olasz Dario Veranit és a francia Axel Reymond-t követve a harmadik helyen úszott célba több mint 5 órányi küzdelem után Gálicz Péter a budapesti úszó-vb 25 km-es nyílt vízi számában a városhatárban fekvő Lupa-tavon. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - a nyolcadik helyen zárt. 1 day agoElképesztő bravúr.

A legfrissebb hírek itt Erővel Gálicz. Results Medals Profile Personal Best Results. A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban a nyolcadik helyen zárt.

Július 30-án csütörtökön elérkeztünk a 19. Péter Gálicz finished third with an extraordinary finish. 19 hours agoNB I.

Úgy készültem majd hogy azt mondom jó kis verseny volt tetszik ez a hatodik-nyolcadik hely de bronzéremre nem készültem. Gálicz Péter bronzérmet nyert 25 kilométeren. Rohács Réka és Kalmár Ákos a 8.

The 22-year-old Hungarian swimmer finished 139 seconds behind. View the profiles of people named Gálicz Péter. Csúnya véget ért a kubai műugró gyakorlata videó.

A 22 éves Gálicz a magyar küld. A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki élete első világversenyén szerepelt a nyolcadik helyen zárt. Gálicz Péter bronzérmet nyert nyíltvízi úszók 25 kilométeres férfi versenyében a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. Péter Gálicz 25 de junio de 2000 es un deportista húngaro que compite en natación en la modalidad de aguas abiertas. A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség.

A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszás 25 kilométeres versenyszámában. Helyen zárt a mezőny egy része a hőség és a.

Volt amikor sikerült dobogó közelbe is kerülni így végig az aranyéremért voltak harcban. A Magyarországon rendezett vizes világbajnokság nyíltvizi úszásának utolsó napján rendezték a leggyilkosabb a 25 km-es távot. Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren.

Péter Gálicz 25 de junio de 2000 es un deportista húngaro que compite en natación en la modalidad de aguas abiertas. 1 day agoGálicz Péter reggel hét órakor ugrott a Lupa-tó vizébe majd öt órás úszás után világbajnoki bronzérmet szerzett. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban -.

Elképesztő hajrával úszott fel a dobogóra a magyar versenyző. Join Facebook to connect with Gálicz Péter and others you may know. Helyen ért célba Gálicz Péter pedig történelmi bronzérmet szerzett.

Facebook gives people the power to. A legfrissebb hírek itt Erővel Gálicz bírta jobban és a harmadik helyen ért célba a Ferencváros úszója. 1 day agoGálicz Péter a nyílt vízi úszók 25 km-es versenytávjának leúszása után elképesztő lazán érkezett meg az interjúfolyosóra.

Gálicz éremért harcol 25 km-en élő hírfolyam. Rohács Réka és Kalmár Ákos a 8. A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első.

Ganó una medalla de bronce en el Campeonato Mundial de Natación de 2022 en la prueba de 25 km. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - a nyolcadik helyen zárt. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon.

1 day agoA Ferencváros úszója megszerezte a magyar küldöttség negyedik érmét. Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. Año Lugar Medalla Prueba 2022.

FINA and Olympic medals 1 0 Gold. Június 30 csütörtök 1324. Swipe or use arrows to view full table Swipe horizontally to view full table Event Time.

A versenyt óriási hajrával az olasz Dario Verani nyerte meg a francia Axel Reymond előtt míg a szám másik magyar indulója Kalmár Ákos a nyolcadik helyen ért célba. 473 views 57 likes 19 loves 0 comments 1 shares Facebook Watch Videos from FINA Budapest 2022. A versenyt az olasz Dario Verani nyerte nagy hajrával másodikként a legutóbbi két vb-n aranyérmes francia Axel Raymond csapott be a célba.

1 day agoGálicz Péter és Kalmár Ákos a táv felénél ellépett egy nyolc-tíz fős élbollyal és végig bírták az iramot. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - illetve a nőknél Rohács Réka a nyolcadik helyen zárt. A számban szintén elindult Kalmár Ákos a 8.

Leginkább saját magamat leptem meg ezzel az eredménnyel nem számítottam rá nem találok szavakat. Barsi Zoltán 2022. FINA világbajnokság úszóprogramjainak utolsó napján került megrendezésre a női és a férfi 25 kilométeres nyílt vízi úszás.

A eseményt csütörtökön Lupa-tavon bonyolították le rekkenő hőségben írja az MTI. Gálicz Péter bronzérmet nyert nyíltvízi úszók 25 kilométeres férfi versenyében a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.


Pin By Samu Szilvia On Hazassagi Evfordulo Diaper Cake Cake Desserts


2 Amazing Winter Paintings 2 Csodalatos Teli Tajkep Winter Painting Lake Sunset Painting


Pin By Erika Bogdan On Macsesz Easter Paintings Animals Animal Gifs


Pin Em The Best Military Diorama S And Vehicles

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel